در دهه های گذشته مطالعات زیادی بر تاثیر افزودن نمک های طبیعی بر ویژگی های نانوایی و بهبود خمیر انجام شده است. هنگام افزایش نمک به خمیر آرد گندم پروتئین های گلوتن تجمع می یابد که این اثر وابسته به نوع و میزان نمک افزوده شده می باشد. بسته به رقم گندم، زمان اختلاط و افزودنی ها، ورآمدگی گلوتن در آب تغییر کرده که این پدیده ها مستقل از مقدار آب گلوتن می باشد. در این تحقیق، ویژگی های ویسکوالاستیک و ورآمدگی گلوتن با افزایش غلظت نمک های Mg، Na، و کاهش اسیدیته در حضور اسیدهای آمینه لیزین و والین مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مقدار آب با افزایش غلظت نمک کاهش یافت. کاهش اسیدیته چسبناکی خمیر و مقدار گلوتن جدا نشده را اولتراسانتریفوژ افزایش داد. در اسیدیته 2/4، گلوتن مقدار آب بیشتری را جذب نمود که با کاهش مقدار مدول الاستیک و ویسکوز همراه بود. لیزین و والین نیز اثر قابل توجهی بر روی مدول الاستیک گلوتن نشان دادند.
فروش نمک صنعتی و نمک تصفیه شده یددار انواع نمک صنعتی با دانه بندی متنوع شامل: سنگ نمک،نمک شیلاتی،نمک نخودی، نمک شکری، نمک صدفی، نمک پودری(نمک نرم صنعتی)،نمک میکس و نمک تصفیه شده به روش تبلور مجدد بدون ید و یددار بهره برداری از بزرگترین معدن سنگ نمک خاورمیانه بسته بندی متنوع از 25 تا 1500 کیلویی کمترین زمان، بالاترین کیفیت، مناسب ترین قیمت همکاری جهت حمل تا بنادر و کلیه نقاط مرزی، ترخیص و حمل تا مقصد (به ویژه حمل دریایی) جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09121385995-02188559731-02188559735-02188559743 دفترمرکزی: تهران - خ وزراء - کوچه ششم - پلاک 20 -واحد 5 کارخانه: گرمسار تلفن : 88559731-88559735-88559743 فکس :02188559750 تلفن مدیریت : 88103875-88103876 موبایل : 09121385995 ایمیل : Info@Golnamak.com جهت کسب اطلاعات بیشتر از سایت شرکت دیدن فرمایید. وب سایت: www.Golnamakco.com
|